Meteor Crater.

Gisteren (het is nu donderdagmorgen hier in Williams) vertrokken vanuit Tusayan. En weer onder een lekker zonnetje, maar de temperatuur is nog laag hier op 2.200 meter. Onderweg zie we wel vaak dat de gemiddelde Amerikaan meer aandacht heeft voor zijn nieuwe SUV als voor zijn woning. Veel woningen zijn van het kaliber “Home Makeover”; alles van hout en in slechte staat. Onder de krakkemikkige luifel staat dan doodleuk een nieuw Ford F350 of andere SUV.
Flagstaff is een klein provincieplaatsje met veel rommelige wijken, maar wel een Historic Center.

Na Flagstaff zijn we oostelijk gegaan naar Meteor Crater waar 50.000 jaar geleden een meteoriet is neergekomen. Zeer intrigerende omgeving: midden in de woestijn die enorme crater te zien.

Straks gaan we met de Grand Canyon RailRoad naar de Grand Canyon, vanavond hoop ik foto’s te laten zien. Ik probeer het dan in de lobby. Nu moeten we weg naar het Station. We hebben ons iets verslapen!

Tot vanavond.