Weer thuis.

Na een vermoeiende vliegreis met veel oponthoud zijn we weer terug in Nederland.

Nog even afscheid van Las Vegas:
Ook op McCarran Airport de gokkasten:
Ook op Las Vegas Airport nog reclame om een gun aan te schaffen:
De vlucht van Las Vegas naar Washington was onrustig met veel thermiek. Nadat we in Washington klaar stonden, werd de start afgebroken door een defect aan het hydraulisch systeem.

Iedereen moest het toestel weer verlaten! Na een uur bleek het defect weliswaar verholpen en konden we vertrekken, maar gerustgesteld voor een grote oversteek over de oceaan was ik niet…
Mijn vrees bleek ongegrond en na als een sardientje ruim 8 uur op mijn stoel te hebben gezeten, landden wij om 07:45 uur op Schiphol. In de kou!

Het is, samen met Eric, een vermoeiende maar geweldige trip geweest. Las Vegas is extreem boeiend, maar minstens ook het binnenland van Arizona, Nevada en een stukje Utah. Ik kan het iedereen aanbevelen. Ook de prepaid boekingen via Expedia.nl zijn een aanrader. Bij het uitchecken waren we altijd binnen twee minuten weer klaar. Voordelen zijn naast de scherpe prijzen, dat je met foto’s en de reviews van klanten geïnformeerd bent over je slaapplek.Nee, ik heb geen aandelen Expedia, gewoon ervaring.
Heb je een Iphone? Installeer eerst de TomTom van de USA. Hiermee wisten we precies de route en was het rijden ontspannend. De Amerikaanse automobilist rijdt defensief; een groot verschil met onze harde mierenhoop in Holland.
We zagen ook nog een nieuwtje: de Iphone en ook de Blackberry heeft een app om je boarding pass in te scannen. De GSM wordt dan onder de scanner gelegd tijdens boarding bij de gate en na de bekende piep kun je naar binnen. Geen papieren meer:

Bedankt iedereen voor jullie reacties!

Groeten van Rob en Eric